Proiecte in derulare

Scoala de vara

Proiect educativ dedicat copiilor cu posibilitati materiale reduse din cartierele orasului Iasi. Proiectul consta in organizarea de ateliere gratuite pentru copii , in perioada iulie- august, perioada de vacanta a copiilor.  Atelierele au o tematica diversa: pictura, design, desen, hand-made – croset, origami, teatru, dezvoltare personala, dans.

Aniversarea zilei de nastere

Proiect de solidaritate pentru copiii aflati in Centrul Sf. Andrei din Iasi. Proiectul a inceput in anul 1993, continuand si in prezent. Proiectul urmareste socializarea copiilor din centru, copiii cu diferite grade de handicap si imbunatatirea calitatii vietii acestora prin : aniversarea zilei de nastere, organizarea de evenimente pentru sarbatorile principale ale copiilor Craciun, Paste, Sf. Nicolae sau 1 iunie, organizarea de tabere la mare sau excursii.

Loc de joaca

Proiect educativ realizat la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi , proiect care urmareste oferirea unui cadru pentru realizarea de activitati educative prin joc, in vederea ameliorarii perioadei de spitalizare a copiilor si a imbunatatirii starii psihosomatice a acestora

Minicentre maternale

Proiect social de sprijinire a mamelor singure in vederea pastrarii familiei ( format din mama si copii) si integrarii in societate.  Proiectul ofera o locuinta pe perioada determinata,  sprijin cu supervizare in cresterea si educarea copiilor.

Vitamine pentru suflet 

Proiect educativ realizat la sectia de Dializa a Spitalului de copii, proiect ce urmareste ameliorarea perioadei in care copiii fac dializa prin implicarea copiilor in activitati recreative, activitati educative realizate prin joc, aniversarea zilei de nastere, participarea la evenimente de Craciun, Paste, excursii.

Parenaje

Proiect de solidaritate  pentru sustinerea financiara a mamelor singure, a copiilor sau tinerilor cu handicap pentru continuarea studiilor si integrarea in societate, a familiilor in dificultate, oferirea de burse de studii pentru copii din mediul rural sau a copiilor talentati fara posibilitati materiale.

Comments are closed.